autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Israel

Aloitussivu > Israel

Autovuokraamo Israel - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Israel sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Eilat Ovda Lentokenttä

Tel Aviv Lentokenttä Ben Gurion

 

Israel

Autovuokraamo Israel
Autonvuokraus Israel

Esittely:

Israel rajautuu Välimereen ja Egyptin itään, Libanon pohjoisessa, Syyrian ja Jordanian länteen, ja Akabanlahti (Red Sea) etelään.Se on tunnettu sisältävien uskonnolliset ja historialliset sivustoja juutalaisten, kristittyjen ja muslimien uskonnot. Lisäksi se oli taistelutantereelta monille antiikin sodat, ristiretket, ja viime aikoina luomista juutalaisten ja palestiinalaisten välillä. Israel on kuuluisa myös elektroniikan ja sitrushedelmien sekä Dead Sea.

Väestö ja kieli:

Israelin väestö on 7 miljoonaa euroa. Niistä ihmisistä, 76% juutalaisia, 20% on muslimeja, ja 2% on kristittyjä. Viralliset kielet Israelin ovat Modern heprean ja arabian. Kuitenkin Englanti on vaatimus opetetaan kaikissa valtion kouluissa.
Etnisten ryhmien Israelin jaetaan uskonnonopetuksessa kanssa 76% heprean / juutalaisia, 20% arabien, ja 4% muita. Sisällä juutalaisen enemmistön, on olemassa kolme suurta etnistä ryhmää, Ashkenazim alkaen Venäjältä ja Itä-Euroopasta, Sephardim alkaen Espanja ja Portugali, ja Mizrahim Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.Jotkut liikuteltavien beduiinit sisältyvät arabian etninen ryhmä.
Naiset, varsinkin, pitäisi pukeutua säädyllisesti kanssa kattaa hartiat, korkea kaulus ja pitkät hameet (viimeisenä keinona pitkiä housuja toimi niin hyvin). Vaatimattomuus on erityisen tärkeää, kun pyritään päästä uskonnolliset paikat. Jotkut saattavat vaatia huivi.

Suurissa kaupungeissa ja matkailukohteita:

Jerusalem - Pääkaupunki asukasluku on noin noin 800000, ja se perustettiin 5000 vuotta sitten.Kävely Via Dolorosa kirkkoon Pyhän haudan, rukoilee Länsimuurin temppeli monimutkainen, ja vierailevat Dome of the Rock (sinun täytyy olla muslimi tulla pyhäkkö, ja et voi ottaa Raamatun mukanasi) on tapa nähdä kaikkein pyhät paikat kolmelle eri uskontoja, jotka vie valvoa kaupungin.

Caesarea - Nämä rauniot ovat merkitys antiikin Rooman satamakaupunki, Crusader linnake, ja Bysantin pääomaa.Se ei ole täysin aavekaupunki ja väkiluku on 4550.

Negevin autiomaassa - Käy Timna Park maistaa Negevin. Löydät retkiä kameli tai jeeppi.Muista tuoda runsaasti vettä ja tankata bensiiniä ennen kuin menee.

Tel Aviv - Tämä kaupunki asukasluku on noin 400000.Vieraile Vanhankaupungin lähellä Jaffa varten näyte syntyperäinen arkkitehtuurin, Tel Avivin taidemuseo sisältää kansainvälisten ja kansallisten taideteoksia, ja Eretz Israel Museum antaa Israelin historiassa kokonaisuutena.

Kellumaan Kuolleenmeren - Korkea pitoisuus mineraaleja Kuolleenmeren saa kaikki erittäin voimakasta.Käytä rantajalkineet suojata jalkaa kova, kiteytynyt mineraaleja.

Haifa - Tämä kaupunki, jonka väkiluku on noin 270000 on lähellä Elian luola, paikka Elia kerrottiin piilotettu aikana vallan kuningas Ahab.Haifa on myös mielenkiintoinen Saksan Colony osassa, joka on kunnostettu. National Maritime Museum mahtuu noin 5000 vuotta merenkulkuhistoriaa sen katon.

Masada - Tämä kiehtova palatsi rauniot rakensi Herodes ja jota Juutalaiset Last Stand roomalaisia ​​vastaan ​​(70 ad).

Akko - Akko väittää asukasluku on noin 50000 ja se oli kerran Crusader linnake.Sinulla on mahdollisuus tarkastella Crusader holvit, Halls, ja Tulenkestävät. Huomaa myös ovat Turkin Bathhouse, joka on museo-ei toimi kylpylä, ja Museum of Underground vankeja.

Gamla luonnonsuojelualue - Tämä on kaunis luonnonsuojelualue, jossa rauniot verinen taistelu 67 ad.

Ilmasto:

Ilmasto on Israelin Välimeren ja on kuumat ja kuivat kesät kesäkuusta syyskuuhun lämpötila on 22 ° C - 33 ° C. Lievä, viileä talvet marraskuusta maaliskuuhun, ovat yleensä välillä 6 ° C-15 ° C. Sataa tahansa 1 tuuman etelässä 35 tuumaa pohjoisessa vuodessa. Rain esiintyy vain talvikuukausina. Israel on altis kuivuuden, tulvien ja hiekkamyrskyt.

Economy:

Israelin GPD on lähes 240 miljardia (USD), ja uusi Shekalim (shekel) on omaa valuuttaansa. Israelin talous perustuu vahvasti yhteydessä, mukaan lukien työpaikkoja perustuu matkailuun, terveydenhuoltoon, koulutukseen ja rahoitus. Se vie ohjelmistot, atk-järjestelmät ja elektroniikka, kemikaalien, lääkinnällisten laitteiden ja lääkkeiden, hedelmät, sotilasteknologiaa ja timantteja vuosittain, ja ennen kaikkea tuo raaka-aineita, sotatarvikkeita, ja fossiilisia polttoaineita.

Kuljetus:

Ben Gurionin kansainvälinen lentokenttä lähellä Tel Aviv on yksi suurimmista lentokentistä.Muita merkittäviä lentoasemat kuuluvat Sole Dov Lentokenttä, Eilat Lentokenttä, ja Ovda Lentokenttä.
Kuin vielä, junat Israelissa eivät ole tehokas keino matkustaa. Linja-järjestelmä kattaa kunnon verkko, mutta naiset on istua takaisin Jerusalemiin. Lisäksi bussit ovat täynnä sunnuntaina joten odottaa massiivinen linjat ja täytetty pysähtyy. Ei julkinen liikenne toimii missä tahansa juutalaisten pyhäpäivinä lukien sapatti auringonlaskusta perjantaista auringonlasku lauantaina viikoittain.
Jos aiot vuokrata auton, valtatiet ovat moderneja merkkejä sekä heprean ja Englanti. Huolimatta toisinaan karhea ulkoa, kuljettajat tekevät mitä he voivat auttaa sinua hymyillen, jos tulet kadonneet tai kokemusta auton ongelmia. Huoltoasemat ovat kaikkialla, mutta se on aina suositeltavaa tankata ennen vierailulla Negevin autiomaassa. Jotkut autonvuokraus paikoissa eivät salli autonsa mennä Länsirannalle, joten kannattaa kysyä ennen vuokrata jos aiot matkustaa siellä.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt