autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Islanti

Aloitussivu > Islanti

Autovuokraamo Islanti - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Islanti sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Keflavik Lentokenttä

alkaen 20,-

päivässä

 

Reykjavik Lentokenttä

alkaen 23,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Akureyri Lentokenttä
Egilsstadir Lentokenttä
Hornafjordur Lentokenttä

Isafjordur Lentokenttä
Keflavik Lentokenttä
Reykjavik Lentokenttä

Saudarkrokur Lentokenttä

Vestmannaeyjar Lentokenttä

Islanti

Autovuokraamo Islanti
Autonvuokraus Islanti

Esittely:

Islanti on saari sijaitsee Pohjois-Atlantilla.Norja sijaitsee itään saaren ja Grönlannin on länteen. Islanti on tunnettu geotermisen toiminnan ja valjastaa tätä valtaa.Lisäksi vietetään sen kalastusta sekä sen vahva Viking perintöä.

Väestö ja kieli:

Islannin väkiluku on 320000. Luterilainen on valtion virallisen uskonnon ja 93% ihmisistä Islannista pitävät itseään luterilainen. Sen virallinen kieli on Islanti, jonka sanotaan muistuttavan Viking tarkemmin kuin mikään muu moderni Norse kieltä. Vaikka islantilaiset tekevät parhaansa säilyttää puhtauden heidän kielensä, Tanska ja Englanti opetetaan myös kouluissa ja molemmat ovat yleensä ymmärretään laajalti. Kulttuurisesti, 92% väestöstä on Islannin kanssa Norse / Celtic juuret, ja 3% on puola.

Suurissa kaupungeissa ja matkailukohteita:

Reykjavik - Pääkaupunki Islanti, perustettiin noin 870 jKr, väkiluku on noin 120000.Parliament House Garden on säilyttänyt saman mallin lähtien omaperäistä. Jos käyt Reykjavikin valokuvataiteen museo, joka sijaitsee yli kaupunginkirjasto, sinulla on pääsy lähes minkä tahansa kuvan mitä haluatte, ja henkilökunta käsittelee sen sinulle. Sinun tulisi myös yrittää nähdä Perlan kaunis näköala kaupunkiin, Reykjavikin taidemuseo ja Viking merimuseo.

Blue Lagoon - Tämä matkailukohde aivan Reykjavik on luotu yhdistämällä ihmisen ja luonnon keinoin.Talvella voit pitää kehon lämpimänä vedessä katsellen Northern Lights.

Hofn - Hofn asukasluku on noin 1600.Gamlabud Folk Museum on folk art, mukaan lukien koriste satulat ja suitset elokuva, ja mielenosoituksia perinteisen maatalouden ja kalastuksen tekniikoita. Kun käyt Glacier Näyttely huomaat tieteen takana jäätikkö. Se on hyvä pysähtyä ennen vaellus, hiihto tai moottorikelkkailua poikki Vatnajokull jäätikkö.

Akureyri - Jonka väkiluku on noin 20000, Akureyri on toiseksi suurin kaupunkialue Islannissa.Kasvitieteellinen puutarha on merkittävä ulkona erilaisia ​​kasveja, kun taas teollisuus-museo korostaa useimmat yritykset jotka ovat olleet käytössä Akureyri. Tekijät Jon Sveinssonin ja David Stefansson molemmilla on talon museoita täällä.

Husavik - Husavikissa asukasluku noin 2000, on paras kaupunki suunnitella istunnon valaiden katselu.Läheiset, löydät upeat vesiputouksia Dettifoss, Hafragilsfoss ja Selfoss. Lisäksi Husavikin museo on mukava näyttö Islannin historiaa.

Isafjordur - Väestön tämän kaupunki on vain 2500, mutta sinun tulee olla varma nähdä Sudureyri - kalastajakylä, Dynjandi vesiputous, ja Westfjords merimuseo.

Helka-keskus - Sillä rohkea sydän, saat aktiivinen tulivuori, joka purkautuu keskimäärin kerran vuosikymmenessä.Luontokeskuksen antaa tietoa historiasta tulivuori, ja voit jopa nähdä hyvin säilynyt edelleen Viking rauniot, joka oli sen purkaus tiellä. Saat erittäin Jännitystä, löytää opas auttaa sinua vaeltaa alkuun.

Ilmasto:

Ilmasto on kostea ja tuulinen ympäri vuoden, joten se on parasta tuoda sadetakki ja villapaita. Kesällä (touko-syyskuu), aurinko on horisontin yläpuolella suurimman osan päivästä. Päivää voi olla pilvisellä, ja keskilämpötila on 6 ° C-14 ° C. Talvella (marraskuusta huhtikuuhun), yöt ovat pitkiä. Lumi ja voimakkaat myrskyt ovat niin yleisiä, että siellä istutetaan, oranssi selviytymisen mökit sijaitsevat kaikilla pääteillä autoilijoille jumissa lumimyrskyjä. Arvata lämpötila keskimäärin välillä -6 ° C-1 ° C.

Economy:

Islanti käyttää kruunun valuutta ja bkt 12 miljardia (USD). Sen talous perustuu sähkö-, kalastus ja turismi. Se vie lannoite, sementti, meren tuotteita, hohkakivi, algiinista (merilevästä), teräs, suola ja alumiini. Rauta, bauksiitin, koneiden ja muiden laitteiden, öljytuotteiden, piitä, ruoka, piitä, ja tekstiilit ovat kärjessä tuonnista.

Kuljetus:

Keflavikin kansainvälinen lentokenttä on suuri lentokenttä lennoille maahan, ja Reykjavik Lentokenttä on suuri lentokenttä sisäisillä lennoilla Islanti.Myös lentokentät useimmissa muissa suurissa kaupungeissa, kuten Hofn, Akureyri, ja Isafjordur.Ei ole junaliikenteen Islannissa.
Bussit tarkoitus yhdistää, mutta ei ole paikallisia palveluja. Useimmat bussit pysähtyy vain huoltoasema kussakin kaupungissa. Joillakin reiteillä lähellä tai satunnaisesti tarjoillaan aikana off-season. Bussit voivat olla melko kalliita ja jopa maksaa enemmän kuin lentolippujen samaan kohteeseen.
Tiet ovat yleensä hyvät ja selkeät paitsi talvella. Tiehallinto on tunneittain päivitykset valtatie olosuhteet, joihin voit vastaanottaa kautta niiden verkkosivuilla tai hotline. Valtatie 1 tekee täydellisen renkaan ympäri saarta ja tarjoaa rentouttavan tapa katsella maahan. Aina tankata kun tulet huoltoasemille.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt