autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Irlanti

Aloitussivu > Irlanti

Autovuokraamo Irlanti - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Irlanti sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Dublin Lentokenttä

alkaen 14,-

päivässä

 

Cork Lentokenttä

alkaen 13,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Cork Lentokenttä
Dublin Lentokenttä

Galway Lentokenttä
Kerry Lentokenttä

Knock Lentokenttä

Shannon Lentokenttä

Irlanti

Autovuokraamo Irlanti
Autonvuokraus Irlanti

Esittely:

Irlanti sijaitsee Koillis-Atlantilla. Se jakaa rajalta Pohjois-Irlannin kanssa ( Yhdistyneen kuningaskunnan ) pohjoisessa.Manner Yhdistyneen kuningaskunnan on meren yli itään. Suoraan etelään yli laajalla meressä on Espanja.Irlanti on tunnettu St. Patrick, Guinness, Blarney Stone, ja Waterford Crystal.

Väestö ja kieli:

Irlanti asukasluku on noin 6 miljoonaa ihmistä. He takertuvat heidän uskontonsa ja 92% on roomalaiskatolisia. Vain 3% kuuluu Englannin kirkko. Gaelin (iirin) on virallinen kieli, mutta Englanti käytetään ensisijaisesti. Ainoa merkittävä etninen ryhmä on Irlannin (87%).

Suurissa kaupungeissa ja matkailukohteita:

Dublin - Pääkaupunki Irlannin väkiluku on noin 530000.Sen Varhaisin maininta löytyy Ptolemaios kirjoituksia 140 ad. Kellsin Trinity Collegessa on nähtävä kaikille vierailet.On olemassa myös useita merkittäviä museoita: National Museum, National Gallery of Irlanti, Dublin Kirjoittajan museo ja National History Museum. Pyhän Patrickin katedraali on suurin kirkko Dublinissa, Pääposti on sivusto, jossa Irlanti julistautui ensimmäisen itsenäisyyden, ja Dublinin linna oli paikka British sääntö Irlanti. Nyt Irlannin hallitus käyttää linna. Castletown talo on länteen Dublin ja on kaunis sisustus. Glendalough, toisaalta, on etelään ja on edelleen varhaisen munkki sivusto.

Korkki - Kutsutaan "toinen pääkaupunki" tämän kaupungin asukasluku on noin 120000.Cork Vision Center antaa kaupungin historiaa. Kiivetä tornin Pyhän Annan kirkko ja saada mahdollisuus soittaa kelloja tai tutustu 3000 urut St. Fin Barren katedraali. Cork City Gaol tulee täydellinen vahanukke vankeja, ja etelään, Kinsale, on Kinsale museo, joka kattaa uppoaminen Lusitania.

Galway - Galway on yksi suurimmista kaupungeista Irlannissa, joiden asukasluku on 75000.Voit käydä Lynchin linna esimerkki linnoitettu talon 1500-luvulta, tai St. Nicholas 'Collegiate Church Galway, keskiaikainen kirkko erinomainen arkkitehtonisia yksityiskohtia. Saat historiassa kaupunki, katso Galwayn kaupunginmuseo, joka sijaitsee lähellä Espanjan Arch.

Ring of Kerry - Tämä on yksi parhaista luonnonkaunis reitit koko Euroopassa.Rengas alkaa ja päättyy Killarney ja käsittää Iveragh niemimaalla.

Tullynally linna ja puutarhat - Suurin linna Irlannissa Pakenham perheen vielä asuinpaikka.Voit kiertue sisälle ja sitten kävellä ympäröivään puutarhaan.

Limerick - Limerick, asukasluku noin 60000, on sivusto King John linna, Norman linna kääntyi museo ja Georgian House ja puutarha, hyvä esimerkki rivitalohuoneisto 1700.Voit myös tehdä nopea matka Adare lounaaseen kaupungin ja käydä Desmond linna ja viehättävä olkikattoinen koteihin.

Kylemore Abbey - Alun perin tämä oli yksityinen koti, mutta nyt se taloa nunnat ja tytön sisäoppilaitokseen.Voit kävellä kauniissa puutarhassa ja katsella historian talo Abbey.

Ilmasto:

Irlannin ilmasto on lauhkea meri kanssa viileät kesät kesäkuusta syyskuuhun, jotka vaihtelevat 9 ° C-20 ° C ja leudot talvet marraskuusta maaliskuuhun, joka yleensä on 2 ° C-9 ° C. Päivät ovat yleensä pilvinen, ja sataa enemmän päivää kuin ei lännessä. Keskimääräinen sademäärä itään on välillä 30 ja 40 tuumaa. Lännessä se on välillä 40 ja 50 tuumaa. Vuorilla, Irlanti voi saada jopa 120 tuumaa vuodessa. Joulu-ja tammikuu ovat sateisin kuukauden aikana.

Economy:

Irlanti käyttää euroa (€), ja se on BKT 220 miljardia dollari (USD). Maa tuo kemikaaleja, tietojenkäsittelijöille, öljy-, tekstiili-ja vaatetusteollisuuden, ja koneiden ja vientiä kemikaaleja, olut, eläinten ja karjan, koneet, tietokoneet, ja lääkkeet.

Kuljetus:

Neljä kansainvälistä lentokenttää sijaitsevat Dublinin, Corkin, Shannonin ja Knock.
Vaikka Irlanti on työskennellyt kehittää parempia bussi-ja raideliikenteen järjestelmät, leikkaukset ovat nyt vähentäneet bussi-ja junaliikenteen. Yleensä löydät bussi, joka matkustaa Express kaikissa suurissa kaupungeissa kerran päivässä. Myös pitkiä sokkeloinen bussien pysähtyy jokaisessa kaupungissa, mutta nämä kestää jonkin aikaa saada, jos olet menossa. Linja-järjestelmä tulee erittäin rajoitettu off-season. Lisäksi, jos bussi on täynnä, sinun täytyy odottaa vaikka sinulla varatun lipun. Sinne aikaisin välttää tämän ongelman.
Tiet ovat melko hyviä Irlannissa ja vuokraamalla auton voit nähdä maaseutua pysähtymättä jokainen kylä matkan varrella. Opastus on sekä gaelin ja Englanti, lukuun ottamatta muutamia Länsi-Irlannissa. Jos aiot matkustaa Dingle, esimerkiksi, voit löytää sen gaelin nimi verkossa ensin. Bensiini on yleensä halvempaa Irlannissa kuin se on muualla Euroopassa, mutta ostoksia noin, koska hinnat vaihtelevat. Ei tarkastuspisteitä Irlannin ja Pohjois-Irlannin, mutta jos aiot menossa sinne Irlannista, varmista, että vuokra vakuutus kattaa auton.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt