autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Intia

Aloitussivu > Intia

Autovuokraamo Intia - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Intia sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

New Delhi Lentokenttä

 

 

Intia

Autovuokraamo Intia
Autonvuokraus Intia

Esittely:

Intia, jota kutsutaan myös Bharat, on niemimaa Intian valtamerellä. Se rajoittuu Pakistanin luoteeseen, Kiina, Nepal ja Bhutan pohjoisessa, Bangladesh ja Burma (Myanmar) idässä, ja Sri Lankan eteläosassa.Se on tunnettu sen tiikerit, sanskritin, norsuja, ja historiallinen kastijärjestelmä.

Väestö ja kieli:

Intian populaatio on lähes 1,2 miljardia ihmistä. Hindulaisuus on harjoiteltu 81% väestöstä. Islam (13%), kristinusko (2%), sikhiläisyys (2%), ja buddhalaisuus (1%) ovat myös suuret uskonnot.
Hindi on virallinen kieli, mutta se on vain puhuu 41% väestöstä. On kolmetoista muita suuria kieliä ja 300 vähäisiä. Suurten kielten, Bengali (8%), Tetugu (7%), Marathi (7%), Tamil (6%), ja Urdu (5%) ovat puhutuin. Koska Britannian siirtomaa, Intian toissijainen virallinen kieli on Englanti, ja useimmat intiaanit puhua sitä. On yli 200 tunnustettu heimot Intian sisällä.

Suurissa kaupungeissa ja matkailukohteita:

Delhi - pääkaupunki väkiluku on noin 22 miljoonaa euroa.British rakennettu New Delhi vuonna 1930, mutta vanhakaupunki on ollut voimassa vuodesta 6. vuosisadalla eKr.. Rakennus Red Fort kesti yhdeksän vuotta ja se oli paikka Mughal valtaa sen aika. Vierailu National Museum avulla voit katsella taidetta ja esineitä ulottuu viimeisen 5000 vuotta. Purana Qila on linnake, joka on vanhin rakenne kaikissa Delhissä.

Kolkata (Kalkutta) - Jonka väkiluku on noin 15,3 miljoonaa euroa, Kolkata sisältää Intian vanhin toimiva portti.Kaupungin, löydät Victorian Memorial, joka on kunnianosoitus kuningatar Victoria. Indian Museum, joka perustettiin vuonna 1814 on vanhin ja suurin museo Intiassa. Muista käydä Äiti House, järjestö perusti Äiti Teresa, missä hänen ruumiinsa on edelleen yksinkertaisesti entombed tänään.

Harappa ja Mohenjo-Daro - Nämä antiikin Intian rauniot jäivät yksi ensimmäinen intialainen sivilisaatiot.Ne sijaitsevat Indus-joen laaksossa.

Mumbai (Bombay) - Mumbai asukasluku on noin 19,7 miljoonaa euroa.Se on paikalla Gateway of Intia, joka oli alussa tervehdys pisteen matkustavat Intiaan. National Gallery of Modern Art paitsi sisältää taideteoksia, mutta on myös vaikuttava kuin rakennus.

Chennai - Tämä kaupunki, asukasluku noin 7,5 miljoonaa, on josta löydät Fort St. George, brittiläinen linnake.Voit myös nähdä Egmore, joka oli alun perin kylässä osti Itä-Intian Company, mutta nyt toimii museona monimutkainen. Mennä kävelylle pitkin venesatama sekä historiallisia ja kaunis näköala.

Jodhpur - Jodhpur asukasluku on noin 1,2 miljoonaa.Tour Umaid Bhavan Palace Museum tai järjestää pysyä siellä yötä. Mehrangarh Fort on puolustava unelma. Voit suunnata etelään kaupungin vierailla Marwar Craft Villages.

Taj Mahal - Ei Intiaan on valmis näkemättä kaunis hauta Shah Jahan rakensi vaimolleen Mumtaz Mahal.

Jaipur - Jaipur, väkiluku 6700000, voit tutustua Albert Hall Museum, joka ei vain näytä esineitä vaan myös tunnetaan paljastaa elämän folk sankari - Pabuji.Jantar Mantar näyttää jättiläinen modernin taiteen näyttely, mutta se on todella taivas observatorio rakennettu vuonna 1700. Kaupungin eteläpuolella, voit katsella talon suunniteltu, kuten kaupunki: Jawahar Kala Kendra.

Ilmasto:

Ilmasto Intia on trooppinen monsuuni trooppisiin kuivilla, vaikka pohjoisilla alueilla kokea lauhkean ja Alppien ilmasto. Summers viime huhtikuusta heinäkuuhun ja vaihtelevat 32 ° C -40 ° C. Viileä talvet joulukuusta tammikuuhun ovat yleensä 10 ° C-15 ° C pohjoisessa ja 20 ° C-25 ° C etelässä. Monsuuni kausi kestää kesäkuusta syyskuuhun. On 47 tuumaa sademäärät keskimäärin vuodessa.

Economy:

GPD Intia on 4500000000000 (USD), ja Intia käyttää rupia valuuttanaan. Suurin osa väestöstä Intia on maatalouden perustuu (58%), mutta tietotekniikan ja toimialoilla, kuten koruja, päätöksenteossa ovat myös vahvoja. Intia vie öljytuotteiden, nahkatavarat, kemikaalit, koruja, tekstiilejä, ohjelmisto-, insinööri-tuotteita, ja tuonti raakaöljyn, koneet, lannoitteet, kemikaalit, ja helmiä.

Kuljetus:

Neljä suuret lentokentät ovat Intiassa Delhi International Lentokenttä, Mumbai International Lentokenttä, Koljata International Lentokenttä, ja Chennai International Lentokenttä.Taksit ovat tunnettuja ylilatauksen asiakkaita tai ei tarjoamalla heille muutosta. Ne on tarkoitus olla mainoshinnastohinta aina saatavilla. Pyytää nähdä se ennen päästä ohjaamoon, jos mittari on "rikki."
Intiassa vain pikajunat ovat luotettavia. Ne ovat myös ainoat junat on ilmastoidut autot, mutta nämä autot maksaa enemmän. Noustessaan junaan tai tarkkailua junien aikatauluista, tarkasteltava sekä nimi ja numero siitä. Junat usein jakaa nimiä, jotka voivat olla aiheuttaa hämmennystä matkailijoille. Etukäteisvarausta junissa vaaditaan aina, ja naisten täytyy ajaa eri autoja miehiä.
Saapua aikaisin bussipysäkeillä ja olla valmis työntää ja työntää saadakseen niitä. Linja-järjestelmä kaupungeissa on yleensä hyvät yhteydet, mutta bussit eivät ole mukava ajaa. Jos väylä on täynnä, se menee ohi pysäkin, vaikka nekin ovat täynnä. Linja-autonkuljettajien ajavat yleensä huonosti.
Moottoritiet ja päätiet Intiassa ovat hyvässä kunnossa. Jos tunnet olosi epämukavaksi ajo, mutta haluat mukavuutta ottaa oma auto, voit palkata kuljettajia alhaisin kustannuksin. Jos ajat ja eksyt, ihmiset ovat yleensä hyödyllisiä.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt