autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Indonesia

Aloitussivu > Indonesia

Autovuokraamo Indonesia - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Indonesia sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Denpasar Bali Lentokenttä

alkaen 17,-

päivässä

 

Yogyakarta Lentokenttä

alkaen 18,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Banda Aceh Lentokenttä
Bandung Lentokenttä
Denpasar Bali Lentokenttä

Jakarta Soekarno Hatta Lentokenttä
Medan Polonia Lentokenttä
Pekanbaru Lentokenttä

Semarang Ahmad Yani Lentokenttä
Surabaya Juanda Lentokenttä

Yogyakarta Adisucipto Lentokenttä

Indonesia

Autovuokraamo Indonesia
Autonvuokraus Indonesia

Esittely:

Indonesia sijaitsee Tyynellämerellä ja Intian valtamerellä.Malesia, Kambodža, Vietnam, Filippiinit ja Kiina sijaitsevat maan pohjoisosassa.Papua-Uudessa-Guineassa ja Timorin ovat itään, ja Australia on etelässä.
Indonesia on tunnettu sen monimuotoisuudesta, sen historiallinen merkitys kaupan reitti, muskottipähkinä, kumin tuotanto ja batiikki.

Väestö ja kieli:

Indonesia on noin 243 miljoonaa ihmistä. Väestö on enimmäkseen muslimeja (86%) 9% kristittyjä. Virallinen kieli Indonesia on Bahasa Indonesia, joka on muokattu versio Malaiji. Paikallisesti jaava ja muita kieliä puhutaan sekä toissijainen kielillä Englanti ja Hollanti.
On monia eri etnisten ryhmien, mutta Jaava (40%) ja sunda (15%) ovat kaksi parasta.
Sinun ei koskaan tulisi kulkea jotain jollekin vasemmalla kädellä. Vanhimmat olisi annettava kunnioitusta ja tervehti ensin sosiaalisissa tilanteissa, kuten silloin, kun olet farmari kyliä. Vaatimattomuus, vaikka rannalla, on tärkeää, ja useimmat indonesialaiset paheksua julkiset hellyydenosoitukset.

Suurissa kaupungeissa ja matkailukohteita:

Jakarta - pääkaupunki väkiluku on noin 10 miljoonaa euroa. Perustettiin vuonna 1522 jKr Portugalin, kiinnostaviin kohteisiin kuuluvat taidemuseo täynnä modernia taideteoksia, Gereja Dion, joka on rakennettu vuonna 1695 ja on vanhin kirkko Indonesiassa, ja National Museum sijaitsee rakennuksessa vuodelta 1862.

Pulau Nias - Pulau Nias on saari, jossa asuu noin 800000.Täällä voit nähdä veistetty kivi monumentteja klo Tetegewois, Tundrumbaho ​​ja Lolofitu Moi, tai käydä kylässä Boro Nadun jossa Nias uskovat alkunsa. Jos pidät museot, Gunung Sitoli tarjoaa Pusaka Nias museo.

Tenganan - Tämä perinteinen kylä sijaitsee Itä-Balilla ja on helppo kävijät kiertueelle.Sinun täytyy tehdä lahjoituksen tultaessa kylässä, ja se on kohteliasta kärki teidän opas hyvin poistuttaessa.

Länsi-Sumatra - Tämä alue on tunnettu ainutlaatuisesta taloja.Pagaruyung Palace on museo, jossa historiallisia esineitä siinä, mutta se on edelleen murroksen jälkeen tulipalo tuhosi sen vuonna 2007.

Denpasar - Denpasar, asukasluku noin 800000, on josta löydät museon Negerin Propinsi Bali, joka sisältää balilaista taiteen ja kulttuurin esineitä.Monument of Struggle Balin Ihmiset on toinen tärkeä kulttuurinen seis ja kertoo historiasta Balin ihmisiä.

Komodo National Park - Nimetty kuuluisan lohikäärmeitä, ne täyttävät puistossa.Saat opas lyhyt kiertue, mutta joudut maksamaan ylimääräistä, jos haluat ottaa pidempi kävelymatka. Kaikki kävijät täytyy käyttää oppaita niiden suojaus, Komodo lohikäärmeet ovat olleet tiedossa hyökätä ja jopa tappaa ihmisiä.

Kota Ternate - Kota Ternate asukasluku on noin 100000.Täältä löydät sulttaanin palatsi (Keraton / Istana Kesultan) kanssa mielenkiintoinen museo sisällä. On olemassa myös useita linnoituksia tutkia: Benteng Oranye, Benteng Tolukko, ja Benteng Kalamatassa.

Pontianak - Jonka väkiluku on noin 550000, Pontianak on koti Istana Kadriyah, joka on rakennettu vuonna 1771 ja omistaa museo royal pyhäinjäännöksiä.Museossa Negerin Pontianak, löydät esineitä Kiinan, Malaiji ja Dayak kulttuureista. Pontianak myös on paikalla päiväntasaajan muistomerkki ja Dayak ja Saham longhouses.

Makassar (Ujung Padang) - Makassar, asukasluku on noin 1 miljoona, voit vierailla Fort Rotterdam, hyvin säilynyt hollanti Fort, Vanha Gowa, natiivi ratkaisuun, ja museo Balla Lompoa Australian alkuasukas esineitä.

Medan - Jonka väkiluku on 2.000.000, Medan on monia siirtomaa-ja kulttuurikohteita.Pysähtyä Maimoon Palace nähdä valtaistuinsalissa ja Tjong Häpeä Mansion, kiinalaiset kauppiaat asuinpaikka, joka muuttui museoksi. Bukit Barisan Sotamuseo tiedot WWII, Sumatran kapina, ja Vapaussodan.

Aceh - On noin 4 miljoonaa ihmistä Acehissa. Sinun pitäisi kiertue Gunongan, palatsi rakennettiin Sultan Iskandar Muda vuonna 1600 vaimolleen.Muita nähtävyyksiä huomautuksen ovat museo Negerin Banda Aceh, joka sisältää esineitä Acehin ihmisiä ja vasta perustetun Tsunami Museum, joka sopivasti kaksinkertaistuu tsunami suojaa.

Ilmasto:

Ilmasto on trooppinen meri-ilmasto. Se on lämmin ja saa 70-125 tuumaa sadetta keskimäärin alanko koko vuoden. Jopa 240 tuumaa sademäärät vuodessa vuoristoalueilla, sateen pyydyksiä on tarpeen. Koska sen päiväntasaajan sijainti, on vain vähän lämpötilan muutoksia ja lämpötilat vaihtelevat 26 ° C-30 ° C ympäri vuoden. Kesäkuusta syyskuuhun yleensä kuivempaa, mutta voit silti odottaa joitakin sadetta. Kun sataa joulukuusta maaliskuun taivas dump ämpärillistä vettä teitä.

Economy:

Indonesian GPD on 700 miljardia (USD), ja maa käyttää rupiaa valuuttaa. Sen talous perustuu matkailuun, kalastukseen, maatalouteen, ja lannoite. Joka vuosi se tuo koneet, laitteet, kemikaalit, elintarvikkeet, ja kemikaalien vienti kumi, tupakka, mausteet, öljy-, tee-, maakaasu, tina, vaneri, kahvi ja tekstiilit.

Kuljetus:

On olemassa useita kansainvälisiä lentokenttiä, jotka palvelevat Indonesia.Soekarno-Hatta International Lentokenttä Jakartassa, Juanda International Lentokenttä Surabaya, Polonia International Lentokenttä Medan, Sepinggan International Lentokenttä Balikpapan, Sultan Hasanuddin International Lentokenttä Makassar, Lombok International Lentokenttä Mataram, ja Ngurah Rai International Lentokenttä Denpasar muutamia.Myös yli 200 pieniä lentoasemia hajallaan saarilla.
Java ja Sumatra ovat ainoat saaret junayhteys, mutta tämä palvelu on rajoitettu. Bussit ovat paremmat yhteydet, mutta he lähteä, kun ne ovat täynnä. Tämä tarkoittaa, että ne voivat odottaa stop kunnes ne on pakattu. Odottaa kuuma, karkea ratsastaa ja salata arvotavarat. On luksusta linja tarjotaan joillakin alueilla, mutta sinun täytyy tehdä varauksia etukäteen ja voi tuoda liikaa matkatavaroita. Myös nämä eivät ole yhtä hyvät yhteydet kuin paikallisbussit.
On olemassa useita vaihtoehtoisia paikallisia matkustuskeinoihin: hevosen tehdä cart, taksi, moottoripyörä, ja 3-pyöräinen moottoroitu ja ei-moottoriajoneuvot. Kun eläimet ovat mukana, odottaa heitä kohdellaan huonosti. Varmista, että olet päättää hintaa ennen kuin saat mihinkään ajoneuvoon ja varmista hinta sovittu ei per henkilö.
Vaikka tiet ovat karkeita, jos palkata 4WD auton, sinun ei pitäisi olla mitään ongelmia, vaikka sisätilojen joidenkin saaria. Voit ohjata ilmastointi omalla vuokra-autolla, ja sinun ei tarvitse olla huolissaan joku ottaa sinun omaisuuttasi. Jos et halua ajaa itse, se on suhteellisen edullista palkata kuljettaja kun palkata auton.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt