autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Filippiinit

Aloitussivu > Filippiinit

Autovuokraamo Filippiinit - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Filippiinit sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Cebu Lentokenttä

Manila Lentokenttä

 

Filippiinit

Autovuokraamo Filippiinit
Autonvuokraus Filippiinit

Käyttöönotto

Filippiinit on saaristo Kaakkois-Aasiassa koostuu yli seitsemän tuhat saarta sijaitsee Filippiinien Sea ja Etelä-Kiinan merellä. Filippiinit on ainoa Kaakkois-Aasian maa, joka jakaa mitään maarajoilla toiseen maahan. Lähistöllä naapureihin kuuluu Indonesia, Malesia, Palau, ja Kiinassa.

Sen lisäksi, että tekstiviestin pääoman maailmassa, jossa on yli 350 miljoonaa tekstit lähetetään joka päivä, Filippiinit on myös silloin karaoke keksittiin.

Väestö ja kieli

Filippiinien väkiluku on noin 104 miljoonaa, joka koostuu erilaisia ​​etnisiä ryhmiä, kuten Tagalog, Cebu, ja Ilocano. Viralliset kielet ovat filippiiniläinen, joka perustuu Tagalog, ja Englanti, mutta on kahdeksan muuta päämurteeseen.

Maa on edelleen ensisijaisesti katolinen, mutta on olemassa kasvava evankelinen ja muslimiväestö.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Filippiinien suurimmat kaupungit ovat yleensä osa suurempaa Manilla alueella. Quezon City väkiluku on 2.680.000 ihmistä, kun Manilla, esittävien taiteiden keskus maassa, itse on 1670000.Sijaitsee Mindanaon saarella, Davao (väkiluku 1480000) on tunnettu kauniista rannoista, sukellus, ja lomakohteet Mount Apo.

Cebu, ensimmäinen espanjalainen ratkaisun Filippiineillä, on 845000 asukasta. Kaupunki tarjoaa kasinot, kultaa kursseja, ja puhtaat rannat.

Banaue maakunta on kuuluisa riisi terassit, vaellus-ja pyöräilyreittejä. Ekoturistit piirretään Palawan saaren suurelta osin ennalleen, villieläinten täynnä ympäristössä.

Ilmasto

Filippiinit on trooppinen ilmasto. Kesällä on monsuuni kauden rankkasateiden, talvet ovat viileitä ja kuivia. Manilla ja muut tasankoalueiden ovat kuumimmat maaliskuusta toukokuuhun. Keskimääräinen lämpötila ympäri vuoden vaihtelee välillä 73 ° ja 90 ° F (23 °: sta 32 ° C: ssa).

Talous

Peso on rahayksikkö maalle, joka muutti maatalouden yhteiskunnan talouteen perustuvan teollistumisen, erityisesti palvelut että teollisuustuotannon. Kasvu (BKT) on 221 miljardia dollaria. Sen ylin vienti ovat puolijohteiden ja elektronisten tuotteiden, kupari tuotteet, öljytuotteet, kookosöljy, ja hedelmiä. Tuonti koostuu kivennäispolttoaineet, koneet ja kuljetusvälineet, rauta ja teräs, tekstiilit, jyviä, kemikaalit ja muovi.

Kuljetus

Kun laskeutuvat Ninoy Aquino International Lentokenttä (Naia), helpoin tapa päästä lentokentältä hotelliin on kiinni Yellow Cab. Kävijöitä kehotetaan varmistamaan, että kuljettaja käyttää mittaria. Klo Naia, kävijät voivat myös järjestää auton ja kuljettajan kautta Avis vie sinut ympäri.

Lisäksi Naia, muilla lentoasemilla kuuluu Diosdado Macapagal International Lentokenttä ja Clark International Angeles); Zamboanga International Lentokenttä, General Santos International Lentokenttä, ja Mactan Cebu International Lentokenttä.

Filippiineillä on yli seitsemän tuhat saarta niin vene matkailu on yhteinen tila kiertää. Veneet kutsutaan Bangkas, jotka ovat kooltaan, käytetään saarelta toiselle.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt