autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Fidži

Aloitussivu > Fidži

Autovuokraamo Fidži - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Fidži sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Nadi Lentokenttä

 

 

Fidži

Autovuokraamo Fidži
Autonvuokraus Fidži

Esittely:

Fidži sijaitsee Lounais Tyynellämerellä. Löydät tämän saarivaltio pohjoiseen Uuden-Seelannin itäpuolella Australia ja Indonesiassa, Etelä Tuvalu, Futunasaaret, ja Wallis ja länteen Tongan ja samoas.Se on kuuluisa rannoistaan ​​ja historian kannibalismia. Se on myös johtava viejä pullo vettä.
Kun British hallitsi maata, ne toivat ihmisiä Intiasta toimimaan indentured henkilöstön aloilla. Tähän päivään, intiaanit elävät saarilla, mutta heillä ei ole oikeuksia syntyperäinen Fidzi.

Väestö ja kieli:

Väestö Fidži on noin 950000, ja Englanti on virallinen kieli. Kuitenkin Fidžin kieli, Hindi ja urdu ovat myös puhutaan laajalti. Kun se tulee uskontoon, 65% maan on Christian, 30% on hindu, ja siellä on pieni vähemmistö (6%) muslimeja.
Etnisesti, kansakunta koostuu pääasiassa näiden kotoisin Fidži (57%), mutta tuotu intiaanit muodostavat 38%. Banabans transplantoitiin Fidži ja asuvat omalla saarella (Rabi). Äidinkielen saari, Banaba tai Ocean Island, ostettiin alta ja he käyttivät rahaa ostaa nykyisen pyhäkkö. Muiden vähemmistöryhmien, löydät Rotumans on Rotuma sekä kiinalaiset ja eurooppalaiset.
Miehet ja naiset vierailevat Fidži pitäisi pukeutua säädyllisesti. Uimapuvut vaaditaan. Kun farmari kansakunta, on tärkeää kysyä useita ihmisiä, kun on kysymys. Joskus Fijians vastaa, mitä he ajattelevat haluat kuulla sen sijaan, mitä on oikea.

Suurissa kaupungeissa ja matkailukohteita:

Suva - Pääkaupunki asukasluku on noin 90000.Koska kunta, se sisältää kolmasosa koko väestön Fidžin. Alun perin kotoisin kylässä, se tuli pääkaupunki Fidžin vuonna 1877 ad. Fidži Museo sijaitsee Suva ja on vanhin museo eteläisellä Tyynellämerellä. Jos olet kiinnostunut valuutassa, käy valuutta näyttely esillä Reserve Bank of Fidži, tai jos haluat kukkia, Thurston kasvitieteellinen puutarha on monenlaisia ​​trooppisia kukkia, tai jos haluat hautakiviä, Suva hautausmaa on erittäin värikäs . University of South Pacific on myös syytä huomata. Se sisältää sekä perinteisiä Vale Bose kota ja Oseania Center for Taide ja kulttuuri.

Lautoka Sugar Mill - Tämä tehdas sijaitsee Lautoka (asukasluku noin 50000).Se on suurin sokerin tehtaan eteläisellä pallonpuoliskolla. Vaikka et voi kiertää myllyn, voit katsella suurin osa toiminnasta portilta.

Sigatoka - Tämä kaupunki, jonka väkiluku on noin 10000, sijaitsee lähellä Sigatokan hiekkadyynit.Dyynit usein siirtää ja paljastaa ihmisen jäännökset, ja heillä on myös mahonki metsä estää niiden leviämistä. Löydät myös Tavuni Hill Fort Sigatoka. Fort luotiin alkuasukkaat 1700 ja tuhoutui brittien 1876.

Garden of Sleeping Giant - Pohjois Nadi (väestö 40000), tämä orkidea puutarha perustettiin näyttelijä Richard Burr ja sisältää yli 2000 lajikkeiden kukka.

Viseisei Village - Vaikka tämä kylä on hieman modernisoitu, se on suhteellisen helppo löytää joku näyttää ympäri (perinteinen välttämättömyys).Tuo edullinen kilon kava antaa lahjaksi päällikkö ja poistaa hattu ja aurinkolasit ennen. Käydä kirkossa ja huomaa, että pomon tuoli on suurempi kuin alttarille.

Nausori - Nausori asukasluku on noin 50000.Se sisältää pisin silta Fidži - Rewa joen silta. Voit myös löytää Syyria Monument, muistoksi hylky Syyriassa.

Savusavu - Kun asukasluku on noin 3000, Savusavu on koti Käsityöt Centerin (jossa voit tarkastella alkuperäisiä folk art), Kopra Shed Marina (turisti keskus, jossa on pieni historiallinen näyttö), ja Waisali Rainforest Reserve (joka suojaa viime Fidžin syntyperäisten sademetsää).

Levuka - Tämä kaupunki oli aikoinaan pääkaupunki Fidži jossa asuu 1300.Marist luostarikoulua sijaitsee takana kirkko Sacred Heart ja se on rakennettu vuonna 1882. Levuka Community Center on monia kohteita esillä, mukaan lukien mahdollisuus ratkaista mysteerin Joyita.

Labasa - Labasa asukasluku on 30000.Tärkein käyntikohteista ovat etelään kaupungin, josta löydät Intian Firewalking Temple ja riippusilta.

Ilmasto:

Fidžin ilmasto on trooppinen meri-ilmasto. Ympärivuotinen se on lämmin ja saa 120 tuumaa sadetta keskimäärin. Kesä on kostea ja kestää lokakuusta maaliskuuhun joiden lämpötila on keskimäärin noin 31 ° C. Talvi on yleensä kuivain kuin kesällä lämpötilat, jotka ovat yleensä välillä 21 ° C-29 ° C.
Fidži on hurrikaanikausi marraskuusta huhtikuuhun ja vastaanottaa noin kaksi hurrikaanit vuosittain. Katsella sää jos matkustat tänä aikana.

Economy:

Aluksi britit rakensivat talouden Fidžin viennistä sokeriruoko. Vaikka tämä on edelleen merkittävä osa taloutta, matkailu, kalastus ja kullankaivuu ovat nousseet tärkeämmäksi.
Fidži on bkt 3,5 miljardia euroa (USD). Fidžin dollari (F $) on sen rahayksikkö. Tuonti Fidžin käytetään edistää sen matkailupalvelujen, kuten ruokaa, teollisuustuotteet, koneet, öljytuotteiden ja polttoaineiden ja kuljetuskalustoa. Se vie puhdistamaton kulta, pullotettu vesi, sokeri, vaatteet ja säilykkeitä. Äskettäin Fidži on yrittänyt houkutella yhä useammat valmistajat saaren kasvattamaan taloudellista merkitystä.

Kuljetus:

Tärkein kansainvälinen lentokenttä on Suva. Myös lentokenttien Nadi, Levuka, Lebasa ja Savusavu.Ferries (jotka kuljettavat autoja) sekä Vesilentokoneet ovat saatavilla ottaa sinut ja syrjäisillä saarilla.
On yli 3000 mailia (4800 km) maanteitä. Vaikka huoltoasemat lähellä sunnuntaisin, 4WD avulla voit nähdä jopa sisätilojen saarten kauneutta.
Fidži ei ole juna järjestelmästä tällä hetkellä. Bussit kulkevat kaupunkien välillä, mutta ei ole lähetetty kertaa. Pikavuoro tekee muutaman pysäkin joten varmista että se antaa sinun pois päältä, mikäli haluat mennä ennen ostamista lippu. Via Highway pysähtyy kaikkialla. Odottaa sen kestää kauan saada sinut minne olet menossa. Mikään linja on ilmastointi, ja et voi tehdä varausta. Joskus he voivat saada hieman tungosta.
Jos päätät ottaa taksin, varmista kuljettaja kytkee mittarin kun saat sisään Taksinkuljettajat eivät aina laita päälle ilmastointi, vaikka ne pyydetään tekemään se. Sinun täytyy tarkistaa, jos tilavuus musiikki on siedettävä ennen auton, koska tämä on toinen säätö he eivät voi tehdä. Myös, odottaa heitä painostaa sinua liiketoiminnan jatkuvuuden.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt