autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Malaga Lentokenttä

Aloitussivu > Espanja > Vuokra Auto Malaga Lentokenttä

Autovuokraamo Malaga Lentokenttä - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Malaga Lentokenttä sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

 

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Malaga Lentokenttä

Autovuokraamo Malaga Lentokenttä
Autonvuokraus Malaga Lentokenttä
Málaga Lentokenttä (IATA-koodi AGP) kulkee virallinen nimi, Málaga-Costa del Sol lentokentältä ja neljänneksi vilkkain lentokenttä maan. Lentokenttä on olennainen tekijä matkailualan niin paljon matkustajaliikenteen tapahtuu kansainvälisten lentojen. Joka vuosi yli 12 miljoonaa matkustajaa kolme terminaalit Malagan lentokentälle, joka yhdistää lentokentän yli 60 maassa ympäri maailmaa. Kaksi kiitotietä mahtuu päivittäin kaupalliset ja rahti lentoja.

Lentoyhtiöt ja kohteet

Lukemattomia lentoyhtiöt tarjoavat palvelua Malagan lentokentältä myös Swiss International Air Lines, Thomson Airways, Ryanair, EasyJet, Arkefly, Delta Air Lines, Blue Air ja British Airways muutamia. Suosittuja kohteita lähteviä Malagan lentokentältä sisältyy lennot Lontoo, Manchester, Dublin, Pariisi ja Amsterdam.Ryanair muodostaa merkittävän määrän liikennettä, joka tarjoaa lähes 21 prosenttia toiminnan lentokentällä, jonka jälkeen EasyJet.

Lentokenttäpalveluja

Erilaisia ​​palveluja ja mukavuuksia ovat kautta Málagan lentokentälle myös auton vuokraa, VIP-, henkilöliikenne, kauppoja ja ravintoloita. Virvokkeita osoitteessa vonkale Bar tai Vips, kun lahjoja voi ostaa Halu ja Librería Luces. Kiinnostuneet autonvuokraus on laaja laivaston valita myös Europcar, Avis, Enterprise, Sixt, Hertz, Record Go ja Goldcar.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt