autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Alicante Lentokenttä

Aloitussivu > Espanja > Vuokra Auto Alicante Lentokenttä

Autovuokraamo Alicante Lentokenttä - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Alicante Lentokenttä sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

 

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Alicante Lentokenttä

Autovuokraamo Alicante Lentokenttä
Autonvuokraus Alicante Lentokenttä

Alicanten lentokentältä (IATA-koodi ALC) myös kulkee nimellä Alicante -Elche Lentokenttä ja tunnettiin aiemmin nimellä El Altet.Lentokenttä on kuudenneksi vilkkain maassa ja palveluiden lähes 10 miljoonaa matkustajaa vuosittain, 80 prosenttia lennoista on kansainvälinen matkailu. Kolme suurinta lentoyhtiötä huolto lentokentältä kuuluvat Ryanair, EasyJet ja Air Berlin. Uusi matkustajaterminaali hiljattain avannut tarjota saapuville ja lähteville matkustajille. Lentoasemalla on yksi kiitotie käytettävissä milloin Alicanten lentokentältä.

Lentoyhtiöt ja kohteet

Monet lentoyhtiöt toimivat ulos Alicanten lentokentältä lukien Thomason Airways, easyJet, Thomas Cook Airlines, Norja Air Shuttle, Monarch Airlines ja British Airways muutamia. Vilkkain reitit lähtevät Alicanten lentokentältä myös Lontoon, Manchester, Oslo-Gardermoen, Lontoon Stanstedin ja Liverpoolin.

Lentokenttäpalveluja

Erilaisia ​​palveluita, joita tarjotaan kautta Alicante Lentokenttä kuten auton vuokraa, julkinen liikenne, ravintolat, kaupat, VIP-lounge, henkilöliikenne, haitta apua ja pysäköinti. Nälkäinen asiakkaat voivat napata haukata syödä Cañas y Tapas tai Burger King, tai ostajat voivat selata Makea tai Relay vähittäiskaupat. Suurten autovuokraamojen toimivat ulos Alicanten lentokentältä lukien Centauro, Avis, Europcar, Enterprise, Hertz, Goldcar ja Sixt.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt