autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Egypti

Aloitussivu > Egypti

Autovuokraamo Egypti - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Egypti sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Kairo Lentokenttä

Hurghada Lentokenttä

Luxor

Sharm El Sheikh Lentokenttä

Egypti

Autovuokraamo Egypti
Autonvuokraus Egypti

Esittely:

Egypti sijaitsee Pohjois-Afrikassa Välimeren rannalla. Israel, Jordania, Saudi-Arabia ja Punaisenmeren on maan itäosassa, Sudanin etelään, Libya lännessä ja Turkki on yli Välimeren pohjoiseen.Se on tunnettu Great Pyramids, muumioita ja Suezin kanava.

Väestö ja kieli:

Vuonna 2006 väkiluku oli Egyptin noin 76 miljoonaa euroa. Maan virallinen kieli on arabia, mutta koptinkielellä Englanti ja ranska puhutaan myös. Noin 90% väestöstä on muslimeja, ja 9% on koptin. Sen kulttuuri on pääosin arabia. Itse asiassa, arabit muodostavat 99% väestöstä. Muita merkittäviä vähemmistöt ovat Nubians ja beduiinit.
Modesty on tärkeää Egyptissä. Olkapäät, polvet, ja kaikkea siltä väliltä olisi katettava vähintään. Myös avoimet hellyydenosoitukset eivät ole hyvin vastaan.

Suurissa kaupungeissa ja matkailukohteita:

Kairo - Pääkaupunki asukasluku on noin 9 miljoonaa euroa.Se perustettiin vuonna 969 mainosta ja on ollut pääkaupunki Egyptin sillä ristiretkeläiset ennakon maahan 1168 ad. Muista käydä Egyptin antiikkia museo, koska se sisältää enemmän esineitä muinaisesta Egyptistä kuin mikään muu museo maailmassa. Toinen tärkeä nähtävyys on Citadel, joka oli paikka Egyptin vallan kun sen perustamisesta asti 19th century. Saat mielenkiintoisen katsauksen Egyptin kristinuskon, Koptilainen museo on täynnä valtava kokoelma Koptin taidetta, ja Hanging kirkko on kauniisti maalattu näytöt ja marmorinen saarnastuoli.

Giza - Väestön tässä kaupungissa on noin 2,7 miljoonaa euroa.Se on kuuluisa Suuri pyramidit ja sfinksi, jotka ovat vain ihmettelee, että antiikin maailmassa annetaan seistä tänään. Vain 300 liput jaetaan näitä kohteita joka päivä, joten saapuvat aikaisin.

Alexandria - Tämä kaupunki, jonka väkiluku on 4 miljoonaa, oli keskellä kulttuuria, kun Kreikan hallitsi Egyptiä.Alexandrian kirjaston on moderni korvaaja kuuluisa Alexandrian kirjaston. Myös mielenkiintoista on se, että Fort Qayt Bay yli rakennettiin rauniot kuuluisa Pharos Lighthouse, toinen antiikin ihme, että Egyptissä järjestetään.

Aswan - Aswan asukasluku on noin 51000 ja on paikalla kuuluisa pato, joka aiheutti useita muistomerkkejä siirrettävä tulvien takia se loi.Nubian Museum itärannalla pyritään säilyttämään Nubian kulttuuri, joka kukoisti Etelä. Länsirannalla, Saint Simeon luostari on suuri, hyvin suunniteltu, koptin luostari.

Karnakin temppelit - Nämä temppelit sijaitsevat lähellä Luxor.Vaikka ne ovat kuuluisa kuin suurin muinainen uskonnollinen sivusto maailmassa tänään, ne tarjoavat myös kauniita kuvia auringonlaskun aikaan.

Suez - Tämä on sivusto kuuluisan kanavan ja asukasluku on noin 500000.Vierailla, sinun tulee ottaa veronsa tunneli kanavat. Kun järjestelemällä asuntovaunu matkailutoimiston, pitää mielessä, että tunneli suljetaan yöllä. Käytyään kanavat, näet Port Said National Museum, joka kattaa laajan Egyptin historian. Voit myös tehdä pysähtyvät luostarit St. Anthony ja St. Paul. Molemmat sijaitsevat niemimaalla, mutta voit vain käydä niitä, jos olet palkannut auton.

Siwa Oasis ja White Desert - On olemassa useita keitaita ja aavikot Egyptissä.Siwa Oasis on ainutlaatuinen, koska voit ostaa aitoja berberi tavaroita täällä. White Desert, myös Länsi Egyptin autiomaassa, on hyvä paikka tutkia mielenkiintoisia liitu muodostumat ja katsella autiomaa kukkii auringonlaskun aikaan.

Ilmasto:

Egypti on aavikkoilmasto. On vain kaksi vuodenaikaa - kesä, joka on kuuma ja kestää toukokuusta lokakuuhun, ja talvi, joka kestää marraskuusta huhtikuuhun ja on leuto ja viileä. 7 "on vuotuinen sademäärä esiintyy vain talvikuukausina.
Koska Ylä-Egyptissä on lähempänä päiväntasaajaa se on kuumempi. Lämpötilat Aswan (etelässä) keskimäärin 34 ° C kesällä ja 17 ° C talvella. Vertailun vuoksi Alexandria (pohjoisessa) keskiarvot 26 ° C kesällä ja 15 ° C talvella.
Egypti kokemuksia pöly myrskyt (khamaseen) maaliskuusta toukokuuhun. Varaudu heille jos matkustaa tänä aikana.

Economy:

BKT Egyptin oli noin 230 miljardia euroa (USD) vuonna 2011. Kansallinen valuutta on Egyptin punta. Palvelun, erityisesti matkailu, osuus 49% taloudesta. Teollisuus, kaivostoiminta, ja maatalous ovat tärkeitä myös Egyptiin. Joka vuosi, Egypti tuonti puhdistetun öljyn, puhelimet, autot ja osat, turbo suihkukoneita, ja romurautaa. Se vie puuvillaa, ruoka, puhdistamaton öljy-ja öljytuotteiden, ja metallia.

Kuljetus:

Kairo International Lentokenttä on tärkein kansainvälinen lentokenttä.Eräät suuret lentoasemat ovat Sharm el-Sheikh International Lentokenttä, Luxor International Lentokenttä, ja Hurghada.
Vain intracity Metro / Underground maassa on Kairossa, mutta se ei ole laaja. On myös intercity juna, joka kulkee välillä Aswan Alexandria, mutta sinun täytyy ostaa lippuja sen ajoin ennen matkaa. Turistit voidaan pakko ostaa ensimmäisen luokan liput junien.
Tiet Egyptissä ovat hyvin kivetty, ja merkit ovat arabian ja Englanti. Huoltoasemat ja taukopaikkoja ovat runsaat. Autolla kaupunkien välillä antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden matkustaa saattue. Voit helposti järjestää tehdä tämä paikallisen matkailutoimiston.
Taxi Hinnat vaihtelevat värin taksin ja kuinka hyvin pystyt tinkimään kuljettaja.
Yksityinen bussit ovat vaarallisia. Sinun ei pitäisi käyttää näitä. Paikallinen julkisen liikenteen bussit ovat epämiellyttäviä kokemusta on ilmastoitu siihen pisteeseen jäädyttämistä, joiden ääneen video soidessa taustalla, ja / tai joilla on huono kuljettajia ratissa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt