autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Chile

Aloitussivu > Chile

Autovuokraamo Chile - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Chile sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Antofagasta Lentokenttä
Concepcion Lentokenttä

Puerto Montt Lentokenttä
Santiago Lentokenttä

Temuco Lentokenttä

Chile

Autovuokraamo Chile
Autonvuokraus Chile

Käyttöönotto

Chile sijaitsee Etelä-Amerikassa, ohut, kapea kaistale maata, että rajojen Tyynellämerellä sen satoja kilometrejä rantaviivaa, ja lepää sen pohjois-, koillis-ja Itä rajaseuturyhmälle Peru, Bolivia ja Argentiina, vastaavasti.Chile on tunnettu vuoret, upeita maisemia, Atacama Desert pohjoiseen, päähän rannoista, ja kaunis sisustus.
Chile on myös tunnettu Andien vuoristossa ja yli kolme tusinaa aktiivisia tulivuoria, aivan erityisesti Volcano Llaima, maan aktiivisin. Vulkaaninen ja seisminen ovat suhteellisen yleisiä Chilessä.

Väestö ja kieli

Chilen ihmiset puhuvat virallinen kieli Espanjan koko maassa, vaikka Saksa ja Englanti puhutaan myös sekä pieniä smatterings alkuperäiskansojen murteita. Maassa asuu 17 miljoonaa asukasta, ja kaupungit tarjoavat suuria klustereita väestön vähemmän tiheitä hajallaan maaseudulla ja rannikkoalueilla yhteisöissä.

Uskonto

Uskonto Chilessä on enimmäkseen roomalaiskatolinen ja muut kristilliset myös evankelinen.

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Santiago on pääkaupunki Chilen ja väkirikkain kaupunki. Turistit kerääntyvät maan rannikkokaupunkien vuosittain paeta kylmempää ilmastoa ja nauttia koskematon vesillä South Pacific. Suosituimmat matkailukohteista Chile-Valparaiso, San Antonio, Concepcion ja Puerto Montt.
Santiago, sen pääkaupunki, asuu lähes kuusi miljoonaa asukasta, kun taas Valparaiso asuu hieman yli 850000 asukasta.Vierailijoita Chile voivat odottaa useita asioita, kuten:

  • Lounge rannalla Vina del Mar
  • Kalastaa rannikon Chilen päivän tai useamman päivän seikkailuja
  • Kayak Futaleufu
  • Käy Laguna San Rafael kansallispuisto

Ilmasto

Ilmasto Chile voi olla varsin erilaisia, mutta se on yleensä lievä rannikolla viivoja, ja lämpimässä Pohjois aavikot, Välimeren tyyppi ilmasto keskiosiin, ja kostea, viileämpi ja kostea etelässä. Chile on maa massiivinen ja karu Andien vuoristossa pitkin itärajat, ja matala rannikon vuoret pitkin valtameren puolella, hedelmälliset laaksot löytyy koko pituudelta Keski Chile.

Talous

Päävaluutta Chilessä on Chilen peso.Chile on vahvasti riippuvainen tuonnista, ja viennin osuus on lähes kolmannes Chilen BKT: sta. BKT Chilen on noin 300 Yhdysvaltain dollaria miljardia euroa, mikä perustuu maataloustuotteita, hedelmiä, vihanneksia, karjan ja siipikarjan sekä kaivosteollisuudelle, tekstiilejä, puuta ja puutuotteita. Chile vie noin US 81000000000 dollaria hyödykkeiden vuonna lähinnä elintarvikkeiden, paperi-, viini, ja kemikaaleja. Chile tuonti noin US 70000000000 dollaria vuodessa hyödykkeitä kuten telekommunikaatio-sekä sähkölaitteet, ajoneuvot, teollisuuden koneet ja öljytuotteet.

Kuljetus

Chile asuu lähes 80000 km päällystettyä maantiet, ja 7000 kilometriä rautateitä. Lukuisat lentoasemat koko maassa tarjoavat helpon pääsyn paikkakunnalla eri puolilla maata. Kaupungeissa ja maaseudulla ympäröiviin kaupunkeihin ja pitkin rannikkoa, auton vuokraa ovat myös suosittuja, ja helpoin tapa kiertää, jos sinulla on joitakin sightseeing tehdä. Suuria lentokenttiä Chile ovat, mutta eivät rajoitu Comodoro Arturo Merino Benitez International Lentokenttä Santiago, Valparaiso Lentokenttä Valparaiso, ja Cerro Moreno International Lentokenttä Antofagasta.
Teniente R. Marsh Lentokenttä sijaitsee Etelämantereen ja Magallanes alue palvelee Etelämantereella, ja on suosittu hyppäämällä pisteen työskentelevät henkilöt, tutkimiseen, tai tutkimalla Etelämantereella.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt