autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Bosnia

Aloitussivu > Bosnia

Autovuokraamo Bosnia - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Bosnia sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Sarajevo Lentokenttä

Tuzla Lentokenttä

 

Bosnia

Autovuokraamo Bosnia
Autonvuokraus Bosnia

Käyttöönotto

Bosnian entinen sodan runtelemassa maassa sijaitsevat Etelä-Itä-Euroopassa on kestänyt monta vuotta kestänyt sota ja riitaa kaatumisen jälkeen Neuvostoliitolle ja sen pyrkiä itsenäisyyteen. Tänään, Bosnia, joka tunnetaan paremmin nimellä Bosnia ja Hertsegovina, on pieni maa sijaitsee itäisellä puolella Adrianmeren. Maa rajautuu Serbia itään, Kroatia pohjoiseen, ja Montenegron kaakkoon. Bosnia on tunnetuin sen pääkaupunki Sarajevo, isäntänä 1984 talviolympialaiset.

Väestö ja kieli

Bosnia on suhteellisen pieni maa, ja compassing hieman yli 50000 neliökilometriä maata, ja vain kymmenen neliökilometriä vesistöjä. Hänen 20 kilometrin pituinen rannikko on suosittu kohde native bosnialaisille sekä kansainväliset matkustajat, ja hänen vuoret ja laaksot ovat yksi kauneimmista alueella.
Bosnian ihmiset puhuvat kaksi virallista kieltä - Bosnian ja Kroatian. Serbian murteet ovat myös yleisesti puhuttu koko maassa. Bosnia asuu vajaat neljä miljoonaa ihmistä, joista suurin osa on Bosniak alkuperää, sekä suuret prosenttiosuudet serbit ja kroaatit.

Uskonto

Tärkein harjoiteltu uskonto Bosniassa on muslimien uskon, seuraa ortodoksisen ja sitten roomalaiskatolinen ja kristillisten.

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Sarajevo on Bosnia pääkaupunki, asuu lähes 400000 asukasta. Tänään, Bosnia on suosittu kohde monille, jotka haluavat nähdä vilauksen tämän aiemmin tuntemattomia ja tutkimattomia maan osalta matkailuun. Maantiede maa tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia sekä seikkailijoiden ja jotka haluavat opiskella historiaa, kehitystä ja arkkitehtuuri yksi vanhimmista maista Kaakkois-Euroopassa. Sarajevo tarjoaa lähes loputtomasti mahdollisuuksia vierailijoita, kuten Old Town. Muita suosittuja kohteita kaikkialla Bosnia kuuluvat:

  • Sutjeska kansallispuisto
  • Aurinkoa pitkin Adrianmeren Dubrovnik, Zagreb ja Split
  • Blagaj tai Tekja luostari, rakennettu 16-luvulla
  • Entinen Olympic rinteillä Jahorina Mountain, joka on hyvin ansaittu maine on paras hiihtokeskus alueella
  • Kravica vesiputouksia
  • Keskiaikainen linnoitus Kraljeva Sutjeska

Ilmasto

Bosnian ilmasto on yhtä monipuolinen kuin sen ihmiset. Parhaat ajat matkailijoille vierailla Bosnia ovat välisenä aikana toukokuusta lokakuuhun, koska sää on lämmin. Talvet Bosnia ovat julma ja kylmä, tuuli ja lumi.

Talous

Tärkein valuutta Bosnia ja Hertsegovina on Bosnia Marka tai BAM. Johtuen vuoden riitaa, Bosnia tänään vielä kamppailee vaihtamassa maailmantalouteen markkinoiden ja bkt leijuu noin US $ 30 miljardia euroa.Sen työvoiman koski palveluja, niin teollisuuden, ja sitten maatalous. Bosnian teollisuuden tukeutuvat vahvasti vientiin metallimalmien, ammuksia, ja kodinkoneet, vaikka sen maatalous on tasapainoisemmin välillä vehnä viljelykasvien vihannesviljelmä, ja karjaa. Bosnia viedä noin 6 dollaria miljardia vuodessa, lähinnä vaatteita, metallit ja puu, ja tuonti noin US 11000000000 dollaria vuodessa, lähinnä polttoaineiden, elintarvikkeiden, koneet ja laitteet.

Kuljetus

Bosnia asuu useita suuria lentokenttiä, mutta maa on myös nojaa vahvasti rautateitä ja maantiet kuljetusta varten. Travelers kaupunkialueilla on mahdollisuus käyttää bussit ja taksit sekä auton vuokraa. Auton vuokraa suositellaan tapa matkustaa kaupunkien välillä Bosnia ja hahmotella maaseudulla, koska mukavuutta. Suuret lentokentät sijaitsevat Bosniassa kuuluu Sarajevo International Lentokenttä Sarajevossa, Tesla International Lentokenttä Tesla, ja Banja Luka International Lentokenttä Banja Luka.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt