autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Belgia

Aloitussivu > Belgia

Autovuokraamo Belgia - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Belgia sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Antwerpen Lentokenttä

Bryssel Charleroi Lentokenttä

Bryssel Zaventem Lentokenttä

 

Liège Lentokenttä

Belgia

Autovuokraamo Belgia
Autonvuokraus Belgia

Käyttöönotto

Belgia sijaitsee pitkin Luoteis rannikolla Länsi-Euroopassa, rajanaapureita ovat Ranska sen itään, Pohjanmerellä sen pohjois-, ja Saksan, Alankomaiden ja Luxemburgin sekä sen eteläisillä että itäisillä rajoilla. Belgia asuu lukuisia muotoja arkkitehtuuri, Gothic barokki, ja kotiin monet kuuluisat taidemaalarit, kuvanveistäjät, muusikoita ja kirjailijoita. Lukuisat maakunnissa koko Belgiaan tarjoavat nähtävyyksiä ja seikkailuja vierailijoille, sekä upottamalla tuhansien vuosien historia ja kulttuuri.

Väestö ja kieli

Belgian, lukuisia kieliä puhutaan, mukaan lukien hollanti, ranska, saksa tai murteet, joissa yhdistyvät näkökohtia kaikki kolme. Sinänsä Belgiassa on kolme virallista kieltä, saksaa, ranskaa, ja hollanti. Useat etniset ryhmät kutsuvat Belgia kotinsa, mukaan lukien suuri määrä kuin Flanderin alkuperää, jonka jälkeen vallonialaiset, hajallaan eri Belgian maakunnissa.
Belgia on koti yli 11 miljoonaa ihmistä Belgiasta peräisin sekä naapurimaista, runsaasti Flanderin, ranskan ja saksan yhteisöjä.

Uskonto
Pääuskonto harjoitettu Belgiassa on Christian, pääasiassa roomalaiskatolisia, mutta pienempi osuus toisten harjoitella muiden uskontojen kuten Protestanttisuus ja erittäin pieniä osajoukkoja, jotka käytännössä muslimi, buddhalainen, ja muut uskonnot.

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Bryssel on pääkaupunki Belgian, jossa asuu lähes kaksi miljoonaa asukasta, joka tarjoaa runsaasti arkkitehtoninen, kulttuuri-ja viihdetarjontaa vierailijoille. Muut suosittu ja usein vieraillut kaupungeissa eri puolilla Belgiaa kuuluvat Liège, Bastogne, Antwerpen, ja Zeebruggen, rannikolla Pohjanmerellä. Monet kävijät tulevat Belgiaan kunniaksi laskenut lukuisia sotia, kuin Belgia oli taistelukenttä lukuisiin taisteluihin aikana ensimmäisen maailmansodan, sekä toisen maailmansodan, joka on sijoitettu niin se on välillä Ranska ja Saksa.
Muita suosittuja matkailukohteita Belgia ovat:

  • Vierailla lukuisissa museoissa ympäri Bryssel, Antwerpen ja Gent
  • Nauti kunnioitusta Centraal Station Antwerpen
  • Ardennien taistelu sivusto
  • Käy Flanders Fields, surullisen maailmansodan taistelu päällä, ja kuuluisa punainen unikko kentät, symboli uhreja, jotka kuolivat siellä

Ilmasto

Belgia nauttii leuto ilmasto suurimman osan vuotta, leudot talvet ja viileät kesät. Belgian tasainen tasangoilla luoteeseen, mäkiä keskiosissa maata ja vuoret Ardennien Kaakkois tarjota erilaisia ​​ilmasto sesongista riippuen.

Talous

Päävaluutta Belgian on euro. Belgia nojaa vahvasti sen kaupassa muihin Euroopan unionin maihin, pääasiassa Saksassa. Jonka BKT on noin US 413000000000 dollaria, Itävallan talous nojaa vahvasti palveluihin, jonka jälkeen teollisuuden, hyvin vähän maatalouden kehittämiseen.Maatalous on rajoitettu hedelmiä ja vihanneksia, jotkut karjaa, ja pieniä osia tupakan viljelyyn. Maan suurin teollisuuden aloja ovat kuljetusvälineet, teknisten tuotteiden, perusmetallien ja tieteelliset instrumentit. Belgia vie hieman yli US 330000000000 dollaria vuodessa, lähinnä metallien ja metallituotteiden sekä koneet ja laitteet. Maa tuo noin US 340000000000 dollaria vuodessa, pääasiassa hyödykkeiden kuten lääkkeiden, raaka-aineiden, öljyn ja elintarvikkeiden.

Kuljetus

Auton vuokraus on suositeltava tapa matkustaa koko Belgiaan turisteille, jossa kävijät aikaa todella tutkia yksi kauneimmista Länsi-Euroopan maita kaikessa rauhassa. Major rataverkoston ja bussit, taksit, ja lentoyhtiö koko Belgiaan on myös saatavilla. Suurimmilla lentokentillä Belgiassa kuuluvat Antwerpenin kansainvälinen lentokenttä Antwerpen, Brysselin lentokenttä Brysselissä, ja Liègessä Liègen lentokentältä.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt