autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Australia

Aloitussivu > Australia

Autovuokraamo Australia - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Australia sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Brisbane Lentokenttä

alkaen 17,-

päivässä

 

Melbourne Lentokenttä

alkaen 19,-

päivässä

         

Perth Lentokenttä

alkaen 19,-

päivässä

 

Sydney Lentokenttä

alkaen 17,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Adelaide Lentokenttä
Alice Springs Lentokenttä
Avalon Geelong Lentokenttä
Ayers Rock Connellan Lentokenttä
Ballina Lentokenttä
Brisbane Lentokenttä
Broome Lentokenttä
Cairns Lentokenttä

Canberra Lentokenttä

Darwin Lentokenttä
Gold Coast Lentokenttä
Hervey Bay Lentokenttä
Hobart Lentokenttä
Kalgoorlie Lentokenttä
Kununurra Lentokenttä
Mackay Lentokenttä

Melbourne Lentokenttä
Moruya Lentokenttä

Newcastle Williamstown Lentokenttä
Perth Lentokenttä
Port Macquarie Lentokenttä
Rockhampton Lentokenttä
Sydney Lentokenttä
Townsville Lentokenttä

Traralgon Lentokenttä

Australia

Autovuokraamo Australia
Autonvuokraus Australia

Käyttöönotto

Kun etsit kauniissa ympäristössä, eri kulttuurien ja rento elämäntyyli, Australia on paikka mennä! Vuodelta noin 60000 vuotta, asukkaat ovat jo pitkään vaatineet maan kotiin - ja vaikka se oli ensisijaisesti perustettu vankileirille, Australia on sittemmin kasvanut kulttuurisesti rikas kohde matkailijoille ympäri maailmaa.

Sijainti

Australia sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla, ja on kuudenneksi suurin maa maailmassa perustuu kokonaispinta-ala - mutta on edelleen pienin manner. Maa koostuu Manner ja monet saaret, joiden koko vaihtelee - merkittävimpänä Tasmanian ja Melville Island. Australia ympäröi kaunis Tyynellämerellä ja Intian valtamerellä, lähinnä joten se Saari itsessään!
Yksi merkittävimpiä luonnon maamerkkejä maailmassa, Great Barrier Reef, sijaitsee rannikolla Australiassa ja vaihtelee yli tuhat kilometriä kooltaan - mikä tekee siitä maailman suurin koralliriutta. Monet maisemat löytyvät maassa, mukaan lukien aavikot, vuoristoalueilla ja sademetsät.

Väestö ja kieli

Vaikka ei ole virallista kieltä, Australian Englanti käyttää suurin osa väestöstä. Muiden etnisten ryhmien kaikkialla Australiassa puhua kiinaa, Italian, Kreikan, ja Vietnam. Maa itse on hyvin asuttu, jossa koko väestöstä 22 miljoonaa asukasta. Australian suuria kaupunkeja ovat Sydney, jonka jälkeen Melbourne, Brisbane ja Perth, vastaavasti.

Uskonto

Pääuskonto harjoiteltu Australiassa on Christian, pääasiassa protestantti, katolinen ja muita nimityksiä. Eri etnisten ryhmien Australiassa myös käytännössä buddhalainen tai muslimi usko.

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Australia on koti monet suuret kaupungit ja matkailukohteita.Canberra , pääkaupunki, sijaitsee vain etelään Sydney, jonka väkiluku on noin neljä miljoonaa, Australian Capital Territory.Valtion New South Wales tarjoaa elinvoimainen ja asuttu kaupunki Sydney , jossa kuuluisa oopperatalo istuu ranta.Melbourne sijaitsee Victorian osavaltiossa, on tarjolla lukuisia kulttuurikohteita, rannat, ostos-ja ruokailutila.Muita tunnettuja kaupunkeja Australia kuuluu Brisbane Queensland, jossa Great Barrier Reef sijaitsee, ja Adelaide Etelä-Australiassa myös kotiin 500 vuosittain festivaaleja, ja Perth Länsi-Australiassa.Northern Territory varustelu Ayers Rock , Kakadu National Park ja Kata Tjuta!

Ilmasto

Ilmasto Land Down Under on yksi niistä tekijöistä, jotka pitää vieraat palaavat vuosi vuoden jälkeen. Australia on ihanteellinen paikka niille, jotka haluavat paeta kylmä lämpötila pohjoisen pallonpuoliskon talvikuukausina, koska sen sijainti eteläisellä pallonpuoliskolla merkitsee sen vuodenajat ovat vastakkainen pohjoisella puoliskolla maailman. Vuodenaikoina ovat:

  • Fall - maaliskuu-toukokuu
  • Talvi - kesäkuu-elokuu
  • Spring - syyskuu-marraskuu
  • Kesä - joulukuu-helmikuu

Lämpötila ja sää vaihtelee koko maanosassa, vaikka suurin osa maan kokemuksia leuto ja sääolosuhteisiin. Pohjois osa Australia kokee lämpimässä, kun taas eteläosassa on viileämpi talvet ja satunnaisesti pudottamalla lämpötiloissa. Erilaisia ​​ilmasto tarjoaa runsaasti virkistystoimintaa vieraileville Australia ympäri vuoden! Aurinkoa lämpimässä auringossa kesällä tai hiihto maan korkeita vuoria ja hiihtokeskuksia talvella tarjoaa monipuolisia ulkona vaihtoehtoja.

Talous

Kansallisessa valuutassa Australiassa tunnetaan Australian dollari ja tulee erilaisia ​​nimityksiä featuring tunnettuja australialaisia.Austalia BKT on noin US 915000000000 dollaria. Australia vetoaa hänen palvelualoilla, niin teollisuuden alat vakautta. Hänen maataloustuotteiden vaihtelevat vehnä viljelykasvien karjalle, kuten lampaat ja naudat.
Australia vie noin US 271000000000 dollaria vuonna malmien, villaa, lihaa ja kuljetusvälineet vuosittain, ja tuonti noin US 242000000000dollaria tietokoneet ja toimisto-, televiestintä-ja raakaöljy.

Kuljetus

Runsaasti kuljetusmuodot ovat saatavilla Australiassa varmista, että olet mennä kaikkialle jotain reittisuunnitelman. Auton vuokraa, joka sijaitsee useilla lentokentillä ja kaupungeissa, tarjoaa kävijöilleen erilaisia ​​ajoneuvon vaihtoehtoja kaikki toiveesi. Ne, jotka aikovat jäädä yhteen paikkaan voisi arvostaa bussi verkkojen ja kiskojärjestelmät löytyy koko suurimmissa kaupungeissa. On olemassa monia kauniita maantiet ja luonnonkaunis ajaa koko maassa - löytää autonvuokraus, joka tarjoaa käyttö asuntovaunut, neliveto, autoja ja moottoripyöriä mistään retkellä. Suurimmilla lentoasemilla, jotka palvelevat Australia sisältävät Sydney Lentokenttä (Kingsford Smith Lentokenttä) Sydneyssä, Ayers Rock Lentokenttä (Connellan Lentokenttä) Uluru, Perth Lentokenttä Perth ja Darwin International Lentokenttä Darwin.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt