autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

10 vinkkiä halpaan autonvuokraukseen

 

Auton vuokraus tekee matkustamisesta helpompaa ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutkia ympäristöäsi laajemmin. Valitettavasti se voi olla kallista ja tuhota lomabudjettisi. Säästääksesi rahaa autoa vuokratessa, seuraa näitä käytännöllisiä vinkkejä:

Tuo se kotoa!

Suurin osa meistä on tottunut GPS-navigoinnin helppouteen. Moni vuokrayritys kuitenkin laskuttaa GPS:stä erikseen, niinpä oman laitteen tuominen säästää sinulta pitkän pennin. Voit myös tuoda esim. oman turvaistuimen jolloin sitäkään ei tarvitse erikseen hankkia vuokraajalta.

Tarkista vahingot ennen luovutusta ja ikuista ne

Välttääksesi yllätyskulut vanhoista naarmuista, tallenna kaikki näkemäsi vahingot esim. kännykän kameralla jo ennen kuin lähdet vuokraamolta. Tämä ei vie kuin hetken ja antaa mielenrauhan. Kun palautat auton, ota toiset kuvat jotta voit todistaa, että todella palautat auton samassa kunnossa.

Tarkista polttoainepolitiikka

Polttoainepolitiikka voi vaihdella suuresti. Yksi yleinen tapa on laskuttaa vuokraajalta täysi tankillinen jolloin oletetaan, että kuski ajaa tankin tyhjäksi. Tämä politiikka voi tulla kalliiksi erityisesti, jos et aio käyttää täyttä tankillista. Kannattaa ottaa selvää vaihtoehtoisista menetelmistä. Moni vuokrayritys kertoo tavastaan verkkosivuillaan ja lähes kaikki loput mainitsevat siitä viimeistään sopimusta tehdessä.

Säästää kuluissa tutkimalla hintoja

Jos aiot tankata itse, kannattaa tutkia alueen eri tankkauspisteiden hintoja. Jos omistat älypuhelimen, voit esim. ladata sovelluksia jotka kertovat reaaliaikaisesti paikallisten bensa-asemien hinnoista.

Sano EI lisävarusteille!

Joskus auto näyttää erinomaisen halvalta mutta hinta nousee erinäisten kulujen myötä. Lue aina pienellä painettu präntti ja sano EI kaikille lisäkuluille. Esimerkkejä vältettävistä lisäkuluista ovat esim. sähköiset tietullimaksut ja suoraan lentokentältä vuokratusta autosta laskuttaminen.

Säästä vakuutuksista

Autovuokraamot koittavat usein tuputtaa omia hintavia autovakuutuksiaan asiakkaille pelotellen näitä kauhutarinoilla. Tutki vakuutusvaihtoehtoja jo etukäteen. Kotimaasi autovakuutus saattaa korvata vuokra-autojen vakuutukset ja jos maksat luottokortilla, sen vakuutus voi hyvällä tuurilla korvata kolarikulut. Jos sinulla ei kuitenkaan ole kumpaakaan näistä, voit harkita autovakuutuksen ottamista. Se tulee kuitenkin halvemmaksi, kun teet sen toisen yrityksen kautta.

Älä vuokraa suoraan lentokentältä

Suoraan lentokentältä vuokraaminen on kätevää mutta se voi myös tulla kalliimmaksi. Yksi helppo tapa säästää on matkustaa mahdollisella hotellin tarjoamalla lentokenttäkuljetuksella kaupunkiin, josta vuokra-auton voi saada halvemmalla. Toinen vaihtoehto on vuokrata auto läheltä lentokenttää ja pyytää, että yritys toimittaa auton noudettavaksi lentokentälle.

Tarkkaile tarjoussivustoja

Monet matkailijat varaavat lentolippuja ja hotelleja tarjoussivustoista (esim. Groupon) mutta unohtavat, että myös autovuokrauksen voi saada samankaltaisilta sivuilta halvalla.

Etsi pakettidiilejä

Monet halpisreissusivut tarjoavat hyviä paketteja. Jos tarvitset lentolipun ja/tai hotellin, tarkista myös, olisiko pakettiin saatavilla halpaa autonvuokrausta. Joskus tarjoukset ovat niin hyviä, että saat auton käyttöösi puoli-ilmaiseksi.

Vuokraa kompakti auto

Kompakti auto ei ole pelkästään ketterä vaan se säästää myös polttoainekuluissa ja itse vuokraamisen hinnastakin.

 

 

 

 

Alankomaat

Albania

Argentiina

Australia

Belgia

Bosnia

Brasilia

Chile

Egypti

Espanja

Etelä-Afrikka

Fidži

Filippiinit

Indonesia

Intia

Irlanti

Islanti

Iso-Britannia

Israel

Italia

Itävalta

Japani

Jemen

Jordan

Kamerun

Kanada

Kiina

Kolumbia

Kreikka

Kroatia

Kypros

Latvia

Libanon

Liettua

Luxemburg

Makedonia

Malesia

Malta

Marokko

Meksiko

Moldova

Montenegro

Norja

Peru

Portugali

Puola

Ranska

Romania

Ruotsi

Saksa

Saudi-Arabia

Singapore

Slovakia

Slovenia

Suomi

Sveitsi

Tanska

Thaimaa

Tšekki

Tunisia

Turkki

Ukraina

Unkari

Uusi-Seelanti

Venezuela

Venäjä

Viro

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Yhdysvallat

Zimbabwe

 
     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt