autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Argentiina

Aloitussivu > Argentiina

Autovuokraamo Argentiina - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Argentiina sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Buenos Aires Newberry

alkaen 13,-

päivässä

 

Córdoba Lentokenttä

alkaen 12,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Buenos Aires Ezeiza Lentokenttä
Buenos Aires Newberry Lentokenttä
Comodoro Rivadavia Lentokenttä

Córdoba Lentokenttä
Mar Del Plata Lentokenttä
Mendoza El Plumerillo Lentokenttä

Neuquen Lentokenttä

Tucuman Lentokenttä

Argentiina

Autovuokraamo Argentiina
Autonvuokraus Argentiina

Käyttöönotto

Argentiina on yksi suosituimmista ja vieraili Etelä-Amerikan maissa, yksi Etelä-Amerikan kaikkein vakaa, sen kolmanneksi suurin talous.Sen pääkaupunki Buenos Aires on pitkään toiminut lopullinen matkailukohde kansainvälisten matkustajien. Argentiina ylpeilee maine on eniten vierailtu maa Ulkomaalaisten kaikissa Etelä-Amerikassa.
Alkuperä Argentiinasta jäljittää noin 7000 vuotta eKr., mutta tänään on tunnettu parhaiten sen kaunista maaseutua, se on upeita rantoja, lukuisia matkailukohteita, ja tietysti kaunis Eva Perón, joka yhdessä miehensä Juan Perón, kirjoittaja poliittisen liikkeen puolivälissä 20-luvulla.

Väestö ja kieli

Argentiina asuu yli 40 miljoonaa asukasta, joka on sekoitus syntyperäisiä argentiinalaiset, sekä suuri määrä maahanmuuttajia Australia, Kanada, Yhdysvallat ja Eurooppa, aivan erityisesti Espanjassa ja Italiassa.Argentiina on enimmäkseen valkoihoisia, mutta nauttii myös monimuotoisuuden kanssa seka Kaukasian ja American Indian syntyperä.
Virallinen kieli puhutaan Argentiinassa on espanja, vaikka muita kieliä ovat yleisesti puhuttu koko maassa alueilla, mukaan lukien saksa, italia ja arabia murteita Lähi-idästä.

Uskonto

Pääuskonto Argentiina on roomalaiskatolinen ja muut kristilliset kirkkokunnat, vaikka pieni prosenttiosuus käytäntöjä muslimi, buddhalainen, ja muut uskonnot. Argentiina on yksi suurimmista väestön harjoitellaan juutalaisia ​​Latinalaisessa Amerikassa. Pieni ryhmä, noin 4% ja 5% vastaavasti väittävät olevansa agnostikko tai ateisti.

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Buenos Aires on pääkaupunki Argentiinassa, jonka väkiluku on noin 12 miljoonaa ihmistä, ja yksi kauneimmista kaupungeista maassa. Muita suosittuja matkailukohteita Argentiina ovat San Juan, Bariloche, Santa Cruz, ja Mendoza.Sisään Buenos Aires, joitakin suosituimpia sivustoja ovat Eco Yoga Park ja Cementerio de la Recoleta, jossa haudan Eva Perón sijaitsee, sekä tarjoaa kävijöille kurkistuksen rikas ja mielenkiintoinen menneisyys Buenos Aires.
Jotkut suosituimpia matkailukohteita Argentiinassa ovat:

  • Iguazu Falls (at Argentiina / Brasilia / Paraguay rajalla risteyksessä)
  • Perito Morena Glacier - Patagonia
  • Bariloche alueella, jossa seitsemän järveä
  • Valdez Peninsula - mennä Whale-katselun ja nähdä norsu tiivisteet ja pingviinit
  • Fitz Roy vuori - vuori-kiipeilijöitä suosikki

Ilmasto

Sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla, Argentiina tyypillisesti nauttii leuto ilmasto, joka vaihtelee välillä subtrooppinen pohjoisilla alueillaan melko kolea ja Polar sen kaukana eteläisillä alueilla.

Talous

Tärkein valuutta Argentiinassa on peso.Argentiina ylpeilee terve talous, jossa on yli US $ 7 miljardia BKT luottaen vahvasti sen teollisuudessa, palveluissa ja maataloudessa ja tuottaa kestokulutustavaroiden, maataloustuotteita, moottoriajoneuvojen ja teräs, mm. Argentiina vie yli US $ 84 miljardia hyödykkeiden, kuten bensiini, öljy, maataloustuotteet, ja ajoneuvoja. Maa tuo noin US 70000000000 dollaria arvosta hyödykkeitä, kuten orgaaniset kemikaalit, muovit, ja koneita.

Kuljetus

Tärkein kuljetusmuoto Argentiinassa on rautateitse, vaikka julkinen liikenne sen kaupungeissa on yleistä, hyödyntäen taksit, bussit, ja palkkasi autoja. Care palkkaa ovat parempia matkailijoille, jotka haluavat tutustua oman aikataulunsa. Yli 150 kivetty lentoasemat sijaitsevat koko Argentiinan, jossa suuret lentokentät sijaitsevat Buenos Aires kello Aeroparque Jorge Newbery lentokentän tai Ministro Pistarini International Lentokenttä.Governor Francisco Gabrielle International Lentokenttä palvelee Mendoza, kun taas Santa Cruz, matkustajat voivat käyttää Puerto Santa Cruz Lentokenttä.Bariloche, käytä San Carlos Bariloche Lentokenttä.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt