autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Albania

Aloitussivu > Albania

Autovuokraamo Albania - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Albania sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Tirana

 

 

Albania

Autovuokraamo Albania
Autonvuokraus Albania

Käyttöönotto

Albania sijaitsee Kaakkois-Euroopassa, melko salaperäinen maa, jonka kanssa ei monet kansainväliset matkailijat ovat tuttuja. Albania on parhaiten tunnettu sen eristyneisyyden tunnetta, vaikka yhteinen raja Kreikka, Makedonia ja Montenegro sekä rannikolla Adrianmeren ja Joonianmeren.Albania on suhteellisen pieni maa, joka sijaitsee suoraan vastapäätä kantapään Italian "boot kantapää", salmen yli Otronto. Maa on ikivanha maa vuodelta keskiajalla, ja se oli aikoinaan osa suurta Ottomaanien valtakuntaa.

Väestö ja kieli

Albania ei ole suuri maa, asuu noin 3 miljoonaa asukasta ja joka kattaa lähes 29000 neliökilometriä. Lukuisat vähemmistöryhmien sekä syntyperäiset albaanit muodostavat maan väestönkehitys, joka sisältää makedonialaiset, kreikkalaiset, Montenegron, Romani, ja Balkanin egyptiläiset. Tärkein puhuttu kieli Albania on albaaneja, eri murteita Kreikan puhutaan Kreikan asuttamat alueet koko maassa. Etniset vähemmistöt puhuvat Bosnian, Serbian, Makedonian ja muita murteita.

Uskonto ja väestötiedot

Albania on jaettu 12 piirit tai hallinnollisten maakunnat, jotka kattavat kauniita alanko, vuoret, ja rantaviivaa. Suuret harjoiteltu uskonto Albaniassa on islam. Noin 70% albaanit ovat muslimeja, mutta maan asukkaille myös käytännössä uskontojen kuten roomalaiskatolinen tai Albanian ortodoksinen. Monet albaanit vaativat uskonnosta.

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Suuret kaupungit Albaniassa kuuluu sen pääkaupunki Tirana lähes miljoona asukasta, sekä muissa suurkaupungeissa Elbasanin, Korçë ja Shkodër.
Albanian pääkaupunki on Tirana, jonka väkiluku on noin 400000 asukasta.Mt. Dajt on suosituin sivusto Tirana, josta vierailijat voivat katsella koko kaupungin.
Kaupunki Berat on Unescon maailmanperintöluetteloon yhtenä vanhimmista kaupungeista maassa ja se on "City of 1001 Windowsin ottomaanien ja Albanian arkkitehtuuria.
Gjirokastër on toinen Unescon kaupunki, tunnettu myös ottomaanien-aikakauden arkkitehtuuria.
Albania on Lura National Park, josta on näköala upea hyinen järviä ja vuorenhuiput. Camping rannat kuten Dhermi Beach ovat myös erittäin suosittuja.

Ilmasto

Ilmasto Albaniassa vaihtelee maantieteellisen sijainnin. Rannikkoalueilla nauttia Välimeren sääolot, kun taas vuoristoalueilla ovat luonnollisesti viileämpi. Talvi alangoista keskiarvot 7 ° C, ja kesällä lämpötilat harvoin yli 24 ° C. Talvet ovat märkä ja pilvinen, ja kesät ovat kuumia ja kuivia.

Talous

Kansallinen valuutta Albaniassa on lek.Albanian taloudessa taistelee onnistua siirtymässä suljetusta avoimeen markkinoiden yhteiskuntaa. Albanian BKT on noin US 205 miljardia dollaria, joka koostuu pääasiassa palvelujen ja teollisuuden työvoiman. Albania nojaa vahvasti sen maatalouteen - lähinnä vihannesten ja vehnän viljelyyn sekä karjan ja maitotuotteet. Albanian suurteollisuuden kuuluvat puutavara-, tekstiili-, kaivos-ja öljy. Albania vie vajaat 2 miljardia Yhdysvaltain dollaria arvoinen hyödykkeiden vuonna lähinnä elintarvikkeiden, tekstiilien, metalliset malmit ja tupakkaa. Albania myös tuo noin 5 miljardia Yhdysvaltain dollaria arvosta hyödykkeitä, lähinnä tekstiili-, kone-ja laitteet.

Kuljetus

Kuljetus Albaniassa on monipuolinen, hyvin hoidettu valtateitä yhdistää lähes kaikki osat maata yhdessä. Kaksi pääteillä Albaniassa ovat Albania-Kosovo moottoritien ja Vlore valtatie. Albanian rautateiden hallita rautatiejärjestelmän sekä yksityisen liikenteen ja kuljetusten. Kaupungeissa, taksit, bussit ja auton vuokraa ovat runsaat. Auton vuokraa suositellaan kävijöitä aikoo jäädä enemmän kuin muutaman tunnin missään albaanit kauneimmista kaupungeista. Hänen suuret lentokentät ovat: Tirana tai Tirana International Lentokenttä, Gjirokastër (Regional) tai Gjirokastër Lentokenttä, ja Kukës (Regional) tai Kukës Lentokenttä.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt