autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Alankomaat

Aloitussivu > Alankomaat

Autovuokraamo Alankomaat - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Alankomaat sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Amsterdam Schiphol Lentokenttä

alkaen 17,-

päivässä

 

Eindhoven Lentokenttä

alkaen 18,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Amsterdam Schiphol Lentokenttä
Eindhoven Lentokenttä

Groningen Lentokenttä
Maastricht Lentokenttä

Rotterdam Lentokenttä

Alankomaat

Autovuokraamo Alankomaat
Autonvuokraus Alankomaat

Käyttöönotto

Alankomaat, joka sijaitsee Luoteis-Euroopassa, on myös nimitystä Hollannissa, vaikka Pohjois-ja Etelä-Hollanti käsittää vain kaksi kaksitoista maakunnissa maan sisällä. Ihmiset, kieli ja kulttuuri kutsutaan "Dutch". Alankomaiden rajaa Belgia etelään ja Saksassa itään.Pohjanmeren yli, joka muodostaa maan rajan pohjoiseen ja länteen, valehdella Belgia, Saksa ja Iso-Britannia.Alankomaat on tiheään asuttu maa tunnettu liberaali mentaliteetti. Elinajanodote täällä on korkea, ja Alankomaiden on myös korkein keskiarvo korkeuksiin maailmassa.

Väestö ja kieli

Alankomaiden väestön on arvioitu 16,7 miljoonaa ihmistä.Se on yksi tiheimmin asutuista maista maailmassa. Noin 80% on etnisesti hollanti, yleisin vähemmistöt kuuluvat asukkaille, jotka ovat Indonesian, saksa, Turkki, Surinamin ja Marokon.

Virallinen kieli on hollanti. Friisi, toinen virallinen kieli, jota puhutaan Pohjois Frieslandin. Jotkut alueet Alankomaiden on muita alueellisia virallisia kieliä, vaikka valtaosa asukkaista puhuu myös hollantia. Monet hollantilaiset ihmiset myös puhua Englanti, saksa tai ranska, jolla on pitkät perinteet vieraiden kielten opiskelun taas koulussa.

Alankomaat on yksi Länsi-Euroopan suurin maallinen maissa; alle 40% väestöstä on uskonnollisesti sidoksissa. Roomalaiskatolisuus on suurin yksittäinen uskonto, jossa 24% hollantilaisista, jonka jälkeen protestanttinen kirkko Alankomaiden, 16%. Arviolta 5% koko Hollannin väestöstä on muslimeja.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Vaikka Alankomaissa on maantieteellisesti pieni, se on hyvin monipuolinen, ja monet kulttuuriset ja kielelliset erot 12 maakunnissa.

Randstad on maan suurin suurkaupunkien, joka sijaitsee Länsi-Alankomaissa. Se sisältää neljä suurinta kaupunkia maassa: Amsterdam (790000 asukasta), Rotterdam (626000 asukasta), Haagissa (501000 asukasta) ja Utrechtissa (316000 asukasta).Kokonaan pois lähialueiden kunkin kaupungin, sen väkiluku on noin 7 miljoonaa, joten se kuudes suurin kaupunkialue Euroopassa. Haagin on maan virallinen pääkaupunki. Useimmille vierailulle Alankomaihin ei olisi täydellinen ilman stop Amsterdamissa, kuuluisa kanavat, museot, arkkitehtuuri ja liberaali asenteita, erityisesti kannabista.

Pohjois-Hollanti, harvaan asuttu alue, ei ole yleisesti vieraili ulkomaisia ​​turisteja, vaikka Friisi järvien ja West Friisi saaret ovat kauniita kohteita alueella. Itä Alankomaat asuu Hoguen Veluwe National Park ja useita keskiaikaisia ​​kaupunkeja pitkin Ijssel joen. Etelä Alankomaat alue on tunnettu katolinen historiaa ja olut-keskeinen kulttuuri.

Ilmasto

Ilmasto on leuto, ja viileät kesät ja mielen talvet. Odottaa joitakin sateen niin joka kuukausi vuoden. Kesällä ja syksyllä taipumus kokea enemmän sateeseen kuin muina kuukausina, vaikka se yleensä tulla lyhyt, intensiivinen suihkut sijaan jatkuvaa tihkusadetta. Talvikuukausina mahdollisuudesta saada lunta, etenkin korkealta. Useimmat kävijät löytävät toukokuu-syyskuu tarjota ihanteellinen sää, päivittäin lämpötila vaihtelee 64 ° F 73 ° F (18 ° C 23 ° C). Huhtikuussa ja lokakuussa myös taipumus tarjota miellyttävä sää. Lämpötila on yli 86 ° F (30 ° C) ovat harvoin Alankomaissa. Alueilla pitkin rannikkoa ovat yleensä lämpimämpää kuin sisämaassa.

Talous

Alankomaiden talous on suuri ja vakaa. Suurimmat teollisuudenalat ovat pitkälle teollistunut maatalouden ja elintarvikkeiden jalostuksen, öljynjalostus, kemikaalit ja sähkökoneet. BKT on 701 miljardia dollari dollaria, kun vienti arvotetaan 550 dollaria miljardia dollaria ja tuonti 492 miljardia dollari dollaria. Koska Alankomaat on osa Euroopan unionin, valuutta on euro.

Kuljetus

Alkaen Euroopan naapurimaiden se on helppo tulla Alankomaiden kautta autolla tai junalla.Schipholin lentokentälle, joka sijaitsee lähellä Amsterdam, on kolmanneksi suurin lentokenttä Euroopassa, joka tarjoaa monia kansainvälisiä lentoja. On pienempiä kansainvälistä lentokenttää koko maassa, mukaan lukien Eindhoven Lentokenttä, Maastricht-Aachenin lentokentältä, Rotterdam-Haagin lentoaseman ja Groningen-Eelde Lentokenttä.

Alankomaat on laaja rautatieverkko, erityisesti kaupungista kaupunkiin, joten juna nopein ja halvin tapa kiertää Alankomaissa. On olemassa muutamia bussilinjoja, vaikka aikataulut jäävät vähäisiksi verrattuna junayhteys. Maassa on laaja, hyvin hoidettu tieverkkoa. Teillä kaupungeissa yleensä kapea ja ruuhkainen. Kuitenkin autot ovat paras tapa tutustua maaseutuun, erityisesti paikoissa ole yhdistetty radoilla.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt